Dienstverlening
Procruitment levert voornamelijk de volgende twee diensten aan opdrachtgevers:

  • Interim oplossing
  • Werving & Selectie

Heeft u binnen uw organisatie een vraagstuk waarbij u graag een intermediair wilt inschakelen, dan help ik u graag verder. Recruitment is namelijk een spel en dus is er ook een optimale strategie. Bij moeilijk vervulbare vacatures – en dat worden er steeds meer – kan een Talent Hunting traject mogelijk uitkomst bieden. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Interim Corporate Recruiter
Daarnaast ben ik in te huren als interim corporate recruiter, bijvoorbeeld ter vervanging van een zwangerschapsverlof of ter ondersteuning van een piekbelasting in vacatures. In een steeds moeilijker wordende arbeidsmarkt kunnen organisaties het zich niet verloven om recruitmentactiviteiten links te laten liggen bij afwezigheid van de verantwoordelijke medewerker. Recruitment gaat het hele jaar door en soms moet net dat extra stapje gezet worden op het vlak van recruitment.

Recruitment is niet meer alleen passief afwachten, maar juist ook actief de arbeidsmarkt op gaan. Creativiteit en daadkracht zijn daarbij sleutelwoorden voor een mooi succes. En daar help ik graag aan mee.